ПолiтДумка

Маск каже, що видалив CrowdStrike із систем після збою

23 июля
10:02 2024

Головний виконавчий директор Tesla Inc. Ілон Маск заявив, що він припинив використання програмного забезпечення CrowdStrike Holdings Inc. після того, як невдале оновлення фірми з кібербезпеки призвело до збою комп’ютерних систем у всьому світі.

«Ми щойно видалили CrowdStrike з усіх наших систем», — написав Маск у своїй соціальній мережі X, раніше відомому як Twitter. Раніше він казав, що збій «призвів до захоплення автомобільного ланцюжка поставок».

Маск не уточнив, чи всі його компанії відмовляються від програмного забезпечення CrowdStrike. Крім Tesla і X, його бізнес-імперія включає Space Exploration Technologies Corp. і стартапи, такі як Neuralink Corp. і xAI Corp. Маск не відразу відповів на запит про коментар.

«На жаль, багато наших постачальників і логістичних компаній використовують його», — сказав він у наступній публікації.

Акції компанії з кібербезпеки, яка і без того впала в новинах, ще більше впала після зауважень Маска. Вони впали на 11% до $305,39 станом на 12:49 у Нью-Йорку.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Лига наций УЕФА: что дальше?

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!