ПолiтДумка

У МЗС прийняли копії вірчих грамот у нового посла Бельгії

08 августа
18:46 2024

Заступник міністра закордонних справ України Євген Перебийніс прийняв копії вірчих грамот у новопризначеного посла Королівства Бельгії в Україні Люка Якобса.

Про це повідомила пресслужба МЗС, передає Укрінформ.

«Співрозмовники докладно обговорили можливості подальшого залучення Бельгії до просування Формули миру Президента України Володимира Зеленського у країнах за межами Європи, підтримку України на шляху до членства в ЄС та НАТО, обмінялись думками щодо поточних актуальних питань двостороннього порядку денного», — зазначили у зовнішньополітичному відомстві.

Бельгійський дипломат запевнив у рішучій налаштованості докласти всіх зусиль для подальшої розбудови співпраці між Києвом і Брюсселем.

Читайте також: Залужний вручив копії вірчих грамот і почав роботу послом у Британії

Як повідомляв Укрінформ, 7 серпня перший заступник міністра закордонних справ Андрій Сибіга прийняв копії вірчих грамот у новопризначеного посла Республіки Індія в Україні Раві Шанкара.

Фото: МЗС


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Сибіга пояснив, чому один із перших його візитів відбувся саме до Туреччини

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!