ПолiтДумка

Сервіс YouTube тестує нову функцію

10 августа
08:00 2024

YouTube запускає тестування нової функції для користувачів Premium — таймер сну, який дозволяє автоматично призупиняти відео через заданий час, що стане зручним для тих, хто любить засинати під подкасти або білий шум.

Про це повідомляє TechCrunch.

Як це працюватиме?

Цей інструмент дозволяє користувачам автоматично призупиняти відео через обраний період часу — від 10 до 60 хвилин або до кінця відео. Нова опція стане в пригоді тим, хто звик засинати під довгі подкасти чи фонові звуки.

Таймер сну можна активувати через меню налаштувань на відеоплеєрі. Як тільки таймер спрацює, з’явиться спливаюче вікно з можливістю продовжити час відтворення.

Чи можливе поширення не безкоштовні акаунти?

Функція наразі доступна для користувачів YouTube Premium і її можна спробувати через мобільний застосунок або вебверсію платформи. Хоча тестування заплановане до 2 вересня, користувачі сподіваються, що функція стане постійною та буде поширена й на безкоштовні акаунти.

З чим повʼязане впровадження таймеру сну?

YouTube слідує за своїми конкурентами, такими як Spotify і TikTok, які вже мають подібні функції. Окрім таймера сну, YouTube також експериментував з іншими функціями, такими як AI-помічник для відповідей на запитання про відео та блокування екрана для запобігання випадковим натисканням.

Источник: speka.media


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стефанчук назвав візит Гутерреша до Росії «оксимороном»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!