ПолiтДумка

Компанія Apple працює над тонким iPhone 17 Air

15 августа
07:07 2024

iPhone 17 Air, імовірно, позиціонуватиметься між стандартним iPhone 17 і дорожчим iPhone 17 Pro

У той час, як до виходу iPhone 16 залишаються лічені тижні, Apple вже планує випуск нового iPhone у 2025 році.

За даними журналіста Марка Гурмана з Bloomberg, ця модель, ймовірно, буде називатися iPhone 17 Air і замінить лінійку Plus, яка не змогла завоювати популярність.

iPhone 17 Air, імовірно, позиціонуватиметься між стандартним iPhone 17 і дорожчим iPhone 17 Pro. Очікується, що новинка стане помітно тоншою, ніж звичайні моделі iPhone, аналогічно тому, як MacBook Air відрізняється від MacBook Pro легкістю та тонкістю.

Як зазначає видання TechSpot, посилаючись на Гурмана, Apple планує переглянути свою маркетингову стратегію, щоби привернути увагу до нового iPhone. Пристрій буде орієнтований на користувачів, які шукають більш стильне рішення, ніж стандартний iPhone, але не потребують додаткової продуктивності, більшого екрану або камери рівня Pro.

Очікується, що iPhone 17 Air, поряд з iPhone SE четвертого покоління, який має вийти на початку 2025 року, допоможе Apple розширити ринок і досягти значного зростання.

Компанія сподівається, що модель Air виявиться успішнішою, ніж iPhone 12/13 mini і iPhone 14/15 Plus, які не виправдали очікувань. У довгостроковій перспективі Apple планує об’єднати потужність Pro-моделей із компактним дизайном, хоча це навряд чи відбудеться до 2027 року.

Також розглядається можливість випуску iPhone «Ultra» як флагманська модель, аналогічно Apple Watch Ultra.

Источник: borgexpert.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

кого стосується і що передбачає

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!