ПолiтДумка

Блінкен подякував Кулебі за тісне партнерство

05 сентября
05:07 2024

Держсекретар Ентоні Блінкен подякував телефоном міністру закордонних справ України Дмитру Кулебі за його керівництво зовнішньою політикою в період історичних викликів, а також за тісне міжнародне партнерство у спільних міжнародних зусиллях.

Як повідомив речник Держдепартаменту США, розмова відбулася в середу, після того, як глава МЗС України подав у відставку.

«Міністр закордонних справ Кулеба був надзвичайним партнером Сполучених Штатів у наших зусиллях з підтримки України, відсічі агресії РФ та протидії російській агресії, а також у роботі, яку ми виконали, щоби посилити дипломатичну підтримку»,- зазначив Метью Міллер.

Він також зауважив, що держсекретар Блінкен висловив велику вдячність главі МЗС України за його зусилля та з нетерпінням чекає співпраці з його наступником.

Читайте також: Кулеба написав заяву про відставку з посади міністра закордонних справ

Як повідомляв Укрінформ, вранці 4 вересня до Верховної Ради надійшла заява від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про відставку. Пізніше Комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва підтримав відставку міністра.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Найбільший ботнет в історії. Китай заразив 260 тисяч гаджетів — їх використовували для атак на США і Тайвань

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!