ПолiтДумка

Поступилася конкуренту. Intel втратила потужний контракт на виробництво PlayStation 6

18 сентября
17:17 2024

Sony вибрала AMD, а не Intel, як постачальника апаратного забезпечення для консолі наступного покоління PlayStation 6.

AMD обійшла конкурентів, як Intel та Broadcom, у змаганні за контракт на виробництво апаратного забезпечення для PlayStation 6 — майбутньої консолі від Sony. Оскільки AMD виробляє чипи для PS5 та PS5 Pro, підтримка зворотної сумісності в разі переходу на Intel стала б для Sony проблемою, розв’язання котрої зайняло б місяці. Однак, за даними Reuters, не тільки це завадило компанії отримати цей контент.

Заявку Intel було заблоковано через невдалі перемовини. Сторонам не вдалося домовитися про те, скільки прибутку Intel отримала б від кожного чіпа, який вона розробить, а Taiwan Semiconductor Manufacturing Co (TSMC) виготовить.

Угода могла принести Intel 30 мільярдів доларів доходу. Це було б значною сумою для компанії, яка перебуває у стані затяжної кризи. Як писав NV, цього тижня Intel ухвалила рішення про відокремлення свого збиткового бізнесу з виробництва чипів в окрему компанію.

Источник: techno.nv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Без членства у НАТО не буде міцної безпеки для України — Столтенберг

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!