ПолiтДумка

Росія не має наміру брати участь у Саміті миру

22 сентября
04:09 2024

Росія не братиме участі у другому Саміті миру.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві МЗС Росії у Телеграмі.

«Представники Росії ні в яких зустрічах у рамках «бюргенштокського процесу» не брали участь й брати участь не збираються», — йдеться у заяві офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової.

«Сам цей процес нічого спільного з врегулюванням не має. Це черговий прояв шахрайства англосаксів та їхніх українських маріонеток». — зазначила Захарова.

Водночас вона знову згадала про готовність Росії до «обговорення справді серйозних пропозицій, що враховують ситуацію «на землі», але такі пропозиції мають базуватися на «ініціативі, сформульованій 14 червня президентом Путіним».

Читайте також: Потрібен глобальний дипломатичний фронт: Сибіга звернувся до країн, які не брали участі в Саміті миру

Операцію у Курській області та прохання надати Україні дозвіл використовувати далекобійні ракети представниця країни-агресора назвала «терором проти Росії».

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що погодився на участь Росії у другому Саміті миру через те, що на цьому наполягали головні союзники України.

Фото: РИА Новости


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Камала Гарріс погодилася на дебати на CNN і кинула виклик Дональду Трампу

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!