ПолiтДумка

Сибіга провів у Нью-Йорку зустрічі з главами МЗС Японії та Бразилії

24 сентября
10:17 2024

Сибіга поінформував, що під час зустрічі з Камікавою, подякував уряду та народу Японії за підтримку та за очікуване вже цієї осені відкриття представництва Офісу Японської організації зовнішньої торгівлі (JETRO) в Києві.

«Ми скоординували подальші кроки у просуванні Формули миру Президента Зеленського, посиленні ролі Японії та японських компаній у відновленні України та збільшенні енергетичної допомоги нашій державі», — написав міністр.

Під час зустрічі з Вієйрою Сибіга поінформував його щодо прогресу в реалізації Формули миру Президента Зеленського на шляху до всеосяжного, справедливого і тривалого миру.

«Я також поінформував бразильського колегу про дані нашої розвідки щодо загрози підготовки Росією ударів по ядерній енергетичній системі України. Це створює ризик ядерного інциденту. Я закликав Бразилію зробити все можливе задля уникнення такого сценарію», – зазначив глава МЗС України.

Читайте також: Сибіга зустрівся з главою МЗС Киргизстану

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Андрій Сибіга обговорив із Генеральним секретарем Ради співробітництва країн Перської затоки Джасемом Мохамедом Альбудайві Формулу миру та глобальну продовольчу безпеку.

Фото: x.com/andrii_sybiha


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Пакт ООН заради майбутнього залишиться декларацією, доки не буде конкретних дій — Огризко

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!