ПолiтДумка

Зеленський представив План перемоги прем’єрці Італії Мелоні

11 октября
01:32 2024

Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги Голові Ради міністрів Італії Джорджі Мелоні.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Представив План перемоги Голові Ради міністрів Італії Джорджі Мелоні. Ми дуже продуктивно обговорили сьогодні всі аспекти Плану. Головне – це посилити позиції України та наші відносини з найближчими партнерами таким чином, щоб ми створили необхідні умови, необхідну справедливу атмосферу для чесної дипломатії», — йдеться у дописі Володимира Зеленського.

Президент також висловив подяку за підготовку конференції з відновлення України, яка відбудеться в Італії. «Для нас важливо, щоб італійський бізнес був значимо представлений у проєктах відбудови в Україні», — підкреслив Зеленський.

Окремо Президент України подякував за надану безпекову допомогу – передусім системи ППО, які рятують життя в наших містах і селах.

Читайте також: Зеленський представив прем’єру Британії План перемоги

«Сьогодні ми також обговорили з Джорджею підготовку нового безпекового пакету. Ми цінуємо також усе, що Італія робить на рівні G7 та Євросоюзу заради того, щоб міжнародне право було реально дієвим, а наша Європа – сильною. Дякую Італії за всю допомогу та підтримку, надану Україні. Дуже цінно мати таких надійних друзів», — написав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у четвер на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном представив йому План перемоги України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Розробник криптовалюти Ethereum Віталік Бутерін може стати Нобелівським лауреатом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!