ПолiтДумка

Засідання «Рамштайну» на рівні лідерів відбудеться у листопаді — Білий дім

16 октября
21:58 2024

Проведення зустрічі Контактної групи з питань оборони України на рівні глав держав та урядів планується на наступний місяць.

Про це заявила в середу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр за підсумками телефонної розмови президентів США й України, передає кореспондент Укрінформу.

За її словами, лідери двох країн «обговорили зустріч Контактної групи з питань оборони України на рівні лідерів, яка відбудеться наступного місяця».

Жан-П’єр підкреслила, що в Вашингтоні зосереджені на продовженні роботи формату «Рамштайн», щоб «Україна могла надалі отримувати підтримку, необхідну для перемоги в цьому конфлікті».

Читайте також: Міністри оборони НАТО цього тижня обговорять прогрес у допомозі Україні

Речниця Білого дому не уточнила місця та дати наступної зустрічі Контактної групи, пообіцявши оголосити це згодом у офіційних анонсах.

Пізніше в Білому домі повідомили, що зустріч пройде у віртуальному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, президенти України і США поспілкувалися телефоном у середу. Сторони обговорили подальшу підтримку України та перспективи реалізації Плану перемоги, представленого Володимиром Зеленським. Лідери доручили своїм командам провести подальші консультації щодо наступних кроків.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Украина в Лиге Наций: Лучшая в группе по ударам, сейвам, угловым и количеству атак

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!