ПолiтДумка

Суд США відхилив клопотання компанії Meta щодо закриття позовів від 30 штатів

17 октября
04:14 2024

Федеральний суд у Каліфорнії відхилив пропозицію Meta закрити два позови від понад 30 штатів щодо неправомірної діяльності компанії. Meta тепер зобов’язана відповісти на ці звинувачення в суді.

Федеральний суд США відхилив клопотання Meta щодо позовів, які стосуються звинувачень у неправомірній діяльності компанії. Про це повідомляє Reuters.

Деталі

Федеральний суд у Каліфорнії ухвалив рішення, яке може суттєво вплинути на материнську компанію Meta. Суддя Івонн Гонсалес Роджерс відхилила пропозицію Meta закрити два позови, подані від імені понад 30 штатів, включаючи Каліфорнію, Нью-Йорк та Флориду.

Ці позови стосуються звинувачень у неправомірній діяльності компанії. Тепер Meta зобов’язана буде відповісти на ці звинувачення в суді, що може ускладнити ситуацію для компанії, яка вже стикається з різними правовими викликами.

Источник: unn.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

США не змінили позиції щодо ударів України вглиб Росії — посол

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!