ПолiтДумка

Любителя російської пропаганди запроторили на 5 років за ґрати

18 октября
19:56 2024

Тростянецький районний суд Сумської області визнав місцевого жителя винним у поширенні матеріалів на підтримку збройної агресії Російської федерації.

Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на вирок від 14 жовтня.

У листопаді 2022-го чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні дії. Тоді йому присудили 1 рік позбавлення волі умовно. Але на шлях виправлення він не став і маючи проросійські погляди, продовжив підтримувати агресивну політику РФ.

Протягом січня  серпня 2023-го в соцмережі «Одноклассники» обвинувачений поширював публікації про російських військових та вище військово-політичне управління РФ у виключно позитивному світлі. 

У судовому засіданні чоловік винуватим себе визнав повністю, пояснив, що користується сайтом «Одноклассники» з 2013 року. У нього Горлівці та Донецьку є родичі, з якими він підтримує звʼязок за допомогою цього сайту. Але на даний час, нібито, припинив з ними спілкуватися і більше цем сайтом не користується. Обвинувачений говорив, що розкаюється і просив суворо його не карати.

Обвинуваченого засудили до 5 років позбавлення волі. Суд частково приєднав невідбуте покарання за попереднім вироком, а тому остаточний тюремний строк складе 5 років і 1 місяць.

Источник: sudreporter.org


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Єрмак: Головне — запрошення України до НАТО, в жодному іншому випадку війна не закінчиться

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!