ПолiтДумка

Росія не може продовжувати агресію в Україні без зовнішньої допомоги — США в ООН

22 октября
01:55 2024

Таке переконання висловив у понеділок на засіданні Ради Безпеки ООН заступник постійного представника США при ООН Роберт Вуд, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми знаємо, що Росія зазнає надзвичайних втрат на полі бою завдяки хоробрості та ефективності українських військових»,- зауважив представник Сполучених Штатів.

У цьому зв’язку він нагадав про повідомлення щодо перекидання північнокорейських військових до РФ.

Таким чином, продовжив Вуд, «Росія не може продовжувати свою агресію без допомоги». А це, за його словами, означає, що «війна закінчиться, якщо Іран і КНДР припинять надавати військову допомогу, а також якщо Китай припинить поставки товарів подвійного призначення та компонентів.

Читайте також: Президент Кореї сподівається разом з НАТО знайти «практичні контрзаходи» через співпрацю Росії з КНДР

Дипломат підкреслив, що партнерські відносини РФ із КНДР, Іраном і Китаєм посилюють загрози миру та безпеці за межами України. І це стосується не лише Європи, але й Індо-Тихоокеанського регіону, Близького Сходу та Африки.

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати разом із союзниками й партнерами вивчають повідомлення про можливе перекидання північнокорейських військових до Росії з метою їх потенційного залучення у війну РФ проти України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

ПСЖ против ПСВ: Луис Энрике восхищен соперником

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!