ПолiтДумка

Байден про залучення заморожених активів РФ: Світ на боці України

23 октября
21:49 2024

Президент США Джо Байден висловив тверде переконання в перемозі України та назвав останні рішення щодо залучення активів РФ на її підтримку нагадуванням Путіну, що світ — на боці українців, а тирани мають платити за свою агресію.

Про це йдеться в заяві президента США, оприлюдненій Білим домом у середу, передає Укрінформ.

«Немає сумнівів, що Росія не добʼється перемоги в цьому конфлікті, переможе народ України. Це ще одне нагадування Володимиру Путіну, що світ об’єднався навколо України, а Сполучені Штати та наші партнери з G7 продовжать підтримувати їх на кожному кроці», — наголосив глава Білого дому.

Таким чином, за його словами, Україна може отримати необхідну допомогу без зволікань та не обтяжуватиме платників у Сполучених Штатах.

«Ці позики підтримають народ України, який захищає та відбудовує свою країну. А наші зусилля чітко підкреслюють: тирани відповідатимуть за завдані ними збитки», — зауважив він.

Читайте також: Прибутки від заморожених активів РФ підуть на найважливіші фінансові потреби України — Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, уряд США в середу ухвалив рішення надати $20 мільярдів у більш масштабний кредит G7 для України, який надаватиметься під гарантії прибутку від заморожених активів РФ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Янг Бойз упускает ничью на 93-й минуте матча с Интером: смотреть видеообзор

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!