ПолiтДумка

Інтернет-шахрай ошукав жінку на 25 тисяч гривень

24 октября
17:47 2024

У ГУ Національної поліції в Херсонській області повідомили, що за останню добу на Херсонщині шахраї ошукали громадян на понад 36 000 гривень.

Жертвами шахраїв стали двоє людей. Один з них – житель Чорнобаївської громади. Чоловіку зателефонував невідомий та запропонував придбати дрова за прийнятною ціною. Заявник погодився на вигідні умови та переказав на рахунок псевдопродавця понад 11 000 гривень. Після цього на зв’язок останній більше не виходив і дрова не відправив.

Іншою жертвою зловмисників стала жителька Херсонської громади. Жінка в соціальній мережі знайшла повідомлення про надання одноразової грошової допомоги від нібито державного банку. Для отримання грошей необхідно було лише перейти за вказаним посиланням і ввести дані своєї банківської картки з номером мобільного телефону. Після того, як заявниця це зробила, з її рахунку шахраї зняли понад 25 000 гривень.

Правоохоронці вкотре наголошують, аби люди не перераховували гроші за товар наперед, а обирали завжди післяоплату, якщо не впевнені у надійності продавця.

А також у жодному разі не переходити за невідомими посиланнями, не вводити реквізити карток чи особисті дані. Шахраї можуть підробити офіційні сторінки та акаунти банків.

Источник: grivna.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

США ведуть переговори з азійськими державами щодо розміщення малих ядерних реакторів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!