ПолiтДумка

Зеленський про нічну атаку РФ: Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни

26 октября
14:53 2024

Президент Володимир Зеленський відреагував на атаку російських безпілотників по українських містах, заявивши, що російську агресію може бути зупинено тільки рішучими діями, а не розмовами

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна», — розповів Зеленський.

Він відзначив, що за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших наших регіонах.





Російський дрон влучив у житловий будинок у Києві / Фото: Сергій Чузавков

«В Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. На жаль, троє загиблих, і серед них дитина. В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу», — сказав Президент.





Наслідки удару по Дніпру / Фото: Микола М’якшиков. Укрінформ

Він підкреслив, що вже третій рік триває ця війна, яка має лише одного винуватця – Москву. Саме тому потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни.

Читайте також: Росія має відповісти: Брінк відреагувала на російську атаку безпілотниками по Києву

Як повідомлялося, у Солом’янському районі Києва російський ударний дрон влучив у житловий будинок, загинула одна людина, ще шестеро постраждали.

У Дніпрі внаслідок ракетних ударів, які сталися вночі, кількість постраждалих зросла до 20.

Перше фото: ОП


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Сибіга закликав африканські й арабські держави протидіяти російським «вагнерівцям»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!