ПолiтДумка

Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій

28 октября
16:06 2024

Виконавчий директор громадської організації «Інститут постінформаційного суспільства» Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій.

Як передає Укрінформ, про це сам Золотухін повідомив у коментарі виданню «Детектор медіа».

«Міністр культури та стратегічних комунікацій України дійсно підписав наказ про призначення мене радником з питань стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці», – зазначив він.

Золотухін заявив, що ключовим для нього на сьогодні є «підтримка роботи профільного заступника міністра, якого мають призначити, забезпечення максимально можливої інтеграції роботи у сфері страткому з діяльністю організацій громадянського суспільства та робота у сфері аналізу цільових аудиторій, що за межами України».

Для уникнення старих помилок, на його думку, необхідно «зберегти усі напрацьовані практики, але водночас забезпечити їх інституалізацію досягнення синергетичних ефектів у роботі».

Читайте також: Кабмін звільнив заступника очільника МКІП Тараса Шевченка

Як повідомлялося, Дмитро Золотухін є експертом з питань інформаційних воєн і конкурентної розвідки, викладачем Києво-Могилянської академії. Свого часу працював в органах національної безпеки України, був радником, а згодом і заступником міністра інформаційної політики.

У 2015 році Золотухін заснував Інститут постінформаційного суспільства, який досліджує інструменти отримання відомостей про реальний стан речей за допомогою OSINT і шукає шляхи ефективного комунікування отриманих даних до широких аудиторій. Також він є автором проєктів OSINT Academy й OSINT.live.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Хорватия передаст Украине 60 танков и БМП

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!