ПолiтДумка

“Давайте дивитися правді у вічі”: Ляшко зробив заяву у зв’язку з коронавірусом

21 марта
13:22 2020

Олег Ляшко, колишній народній депутат і лідер Радикальної партії, закликав українців не панікувати і дотримуватись всіх рекомендованих карантинних заходів. При цьому Ляшко констатував, що сьогодні держава не може допомогти кожному на тлі поширення коронавірусу. Відповідний допис з’явився на сторінці Ляшка в соцмережі.

“Давайте дивитися правді у вічі: на жаль, у держави вкрай обмежені можливості допомогти кожному з нас у випадку необхідності. В аптеках ми не можемо придбати елементарного – маски, захисні рукавички, антисептики. Навіть лікарі не забезпечені засобами захисту, а у медзакладах немає апаратів штучної вентиляції легень тощо”, – написав політик.

Ляшко наголосив, що кожен українець має насамперед сам подбати про себе і про своїх рідних та близьких.

“Найпростіше, що ми можемо зробити сьогодні – обмежити наше спілкування до мінімуму… Скажіть також своїм батькам, яких ви любите, щоб вони не ходили по базарах і людних місцях… Окрім того, просто дотримуйтеся елементарної гігієни. І головне – не панікуйте! Такі елементарні заходи можуть зберегти життя і вам, і оточуючим”, – написав Ляшко.

Нагадаємо, раніше лікар-інфекціоніст, член оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусу Ольга Голубовська заявила, що офіційні дані не відповідають дійсності, заражених коронавірусом в Україні набагато більше.

The post “Давайте дивитися правді у вічі”: Ляшко зробив заяву у зв’язку з коронавірусом appeared first on Today.ua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Монтелла — среди кандидатов на замену тен Хага

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!