ПолiтДумка

У Київській області знайшли три автомобіля-двійника

19 августа
14:41 2020

На минулих вихідних в Київській області співробітники поліції виявили три автомобілі-двійника. Про це повідомляє прес-служба обласної патрульної поліції.

Двійник — ідентичний легалізованому оригінальному автомобілю. У нього такий же колір кузова, двигун і державний номер, як у оригінальній машини. Ось тільки його немає в реєстраційній базі даних.

Якщо поліцейські встановлює, що документи на автомобіль не відповідають реєстраційній базі даних, то це може бути ознакою підробки. У цьому випадку застосовуються всі необхідні заходи (на місце події викликають слідчо-оперативну групу).

Крім того, правоохоронці порівнюють ідентифікаційні номери агрегатів. Вони можуть бути змінені кустарним способом або взагалі знищені.

Тому при покупці автомобіля потрібно уважно перевірити його історію, ідентифікаційні номери агрегатів і документи. В іншому випадку можна стати жертвою автомобільних шахраїв.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Ван Леувен: Думаю, Кудровка создаст Металлисту-1925 трудности

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!