ПолiтДумка

Астрологи назвали найнебезпечніші дні вересня: потрібно максимум обережності

31 августа
17:26 2020

У кожному місяці, в залежності від місячного циклу і розташування планет, є особливо небезпечні дні. Знати про те, які дні будуть несприятливими, потрібно для того, щоб захистити себе від зайвого негативу і не витрачати даремно ресурси на ті сфери життя, в яких успіху на даний момент досягти не просто.

Варто пам'ятати про те, що на кожен невдалий день припадає як мінімум один вдалий. Тому навіть якщо Всесвіт і підносить нам якісь випробування, так це тільки для того, щоб ми не розслаблялися.

Давайте дізнаємося, які астрологічні події відбудуться у вересні, і як вони вплинуть на нас.

2 вересня — найбільш непередбачуваний день місяця

Повний місяць у Рибах, а також початок опозиції Сатурна і Венери зроблять цей день непростим. Риби з Повним Місяцем поєднуються не найкращим чином. Цей союз призведе до появи у людей невпевненості і страхів, спровокує комплекси і сумніви. Венера і Сатурн — планети з абсолютно несхожими характерами, тому такий союз додасть масла у вогонь. День може вийти сумбурним, неприємним і при цьому дуже динамічним. Намічені плани будуть неодноразово зриватися. Очікується різкий сплеск невпорядкованої хаотичної енергії. Потрібно добре себе контролювати в цей день, а якщо вам належить відповідальна подія, ні в якому разі не сумнівайтеся у своїх силах!

6 вересня — несприятливий день для знайомств і спілкування

У цей день Венера переходить в Знак Лева. Це буде несприятливий день для романтичних побачень і знайомств. Лев символізує егоїзм, а кохання з ним йде врозріз. Фінансові справи сьогодні можуть піти вгору, але ось з любовними питаннями поспішати не варто. Венера може змусити багатьох з нас стати більш самовдоволеними. Призначене побачення може пройти гладко, але для цього доведеться постаратися. Краще перенесіть зустріч на інший день, тоді у вас буде більше шансів проявити себе з кращої сторони. Уникайте конфліктів з колегами і начальством. Астрологи назвали найнебезпечніші дні вересня: потрібно максимум обережності 10 вересня — день непорозуміння і конфліктів

Місяць в Близнюках може спровокувати сварки та конфлікти між багатьма людьми. Проблем ще додасть метеоритний потік дельта-Аугіріди, який підвищить емоційність і нестриманість людей. Постарайтеся сьогодні не зіпсувати відносини з близькими через свою емоційність і дурість. Покладайтеся на здоровий глузд, будьте спокійними і стриманими. Не сперечайтеся з колегами і начальством, інакше так можете дуже швидко втратити їхню довіру.

20 вересня — день внутрішнього дисонансу

Місяць у Скорпіоні — це завжди не найсприятливіший час. Люди часто відчувають в такі періоди багато негативу і втрачають внутрішній баланс. Можливі проблеми у відносинах, будуть руйнуватися плани, переноситися зустрічі. Замість того щоб шукати компроміси, люди закриються і займуть оборонну позицію. Однак, потрібно намагатися утримати ситуацію під контролем і не втрачати самовладання. У спілкуванні з оточуючими будьте чемними, не кидайте розпочаті справи на півдорозі і бережіть свої нерви. Астрологи назвали найнебезпечніші дні вересня: потрібно максимум обережності 30 вересня — день самокритики

В останній день вересня зростаючий Місяць буде перебувати в Рибах. 30 вересня багато хто захоче покопатися в минулому, посварити себе за якісь невдачі. Астрологи не рекомендують займатися самокритикою, адже це ні до чого доброго не приведе, якщо вам звичайно не потрібні додаткові комплекси. У цей день по-іншому подивіться на своє життя, позбуйтеся від зайвих думок і якщо потрібно побути в усамітненні якийсь час, зробіть це. Займіться улюбленим хобі, плідно попрацюйте, і всі негативні думки розвіються геть!

Раніше повідомлялося, яку небезпеку принесе жителям планети повний місяць 2 вересня.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Міністр оборони Австралії приїхав у Львів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!