ПолiтДумка

Секретний візит Ангели Меркель в клініку до Навального: що хотіла дізнатися канцлер Німеччини

28 сентября
16:50 2020

Стало відомо про секретний візит, який нанесла канцлер Німеччини Ангела Меркель в клініку "Шаріте", коли там перебував Олексій Навальний. Власне, заради Навального вона і приїжджала у знаменитий берлінський госпіталь. Про цей візит повідомило німецьке видання Spiegel.

"Канцлер в умовах повної секретності відвідала російського опозиційного політика, коли він лежав на лікарняному ліжку в берлінській клініці Charitе", — ділиться видання.

Водночас Spiegel вважає, що нічого надсекретного канцлер Німеччини і російський опозиційний політик обговорювати не могли. Просто Ангела Меркель хотіла цим візитом показати, що уряд Німеччини висловлює солідарність з опальним політиком, з яким намагались розправитися в такий жорстокий спосіб.

Секретний візит Ангели Меркель в клініку до Навального: що хотіла дізнатися канцлер Німеччини Її візит має показати російській владі, що Німеччина має намір довести розслідування до кінця і знайти винних.

Правда, в таких міркуваннях, є невелика проблема: якщо Німеччина так уже хотіла продемонструвати Кремлю свою рішучу позицію, то навіщо було вдаватися до такої секретності? Навпаки, Ангела Меркель мала би приїхати в "Шаріте", принаймні, з купою журналістів, щоби надати своєму візиту широкого розголосу.

Олексій Навальний, який також до цього не поширювався про візит німецького канцлера, заговорив про нього лише після публікації в Spiegel.

Російський опозиціонер розповів, що Меркель до нього дійсно приходила в той час, поки він лежав у госпіталі. Однак він не назвав би цю зустріч секретною. Власне, ніяких секретів вони й не обговорювали.

"Радше, приватна зустріч і розмова з сім'єю. Я дуже вдячний канцлеру Меркель за те, що вона відвідала мене в лікарні", — написав Навальний у своєму Twitter.

Секретний візит Ангели Меркель в клініку до Навального: що хотіла дізнатися канцлер Німеччини Нагадаємо, медики шпиталю "Шаріте", які займалися лікуванням російського політика, вважають, що в його стані намітилася стійка позитивна динаміка, і що повне одужання Олексія Навального можливе.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

МЗС Угорщини знало про російські кібератаки, які публічно назвали брехнею

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!