ПолiтДумка

Масштабна ДТП в Києві: на столичній вулиці зіткнулися мікроавтобус і джип

15 октября
12:42 2020

У Києві в масштабній ДТП зіткнулися джип і мікроавтобус. Аварія сталася в Дарницькому районі на Харківському шосе, в місці його перетину з Чернігівською вулицею, повідомив Telegram-канал dtp.kiev.ua.

У цьому ДТП не змогли розминутися позашляховик Mercedes G-Wagen і мікроавтобус Renault. Очевидці повідомляють, що джип, який мчався на величезній швидкості, врізався в мікроавтобус. Від зіткнення позашляховик відлетів, і його відкинуло на стовп. Однак і цим все не обійшлося. Відскочивши від стовпа, джип пролетів ще пару сотень метрів. При цьому сила удару була такою, що в позашляховика відвалилися задні колеса. Причому вони полетіли на протилежну сторону вулиці.

Масштабна ДТП в Києві: на столичній вулиці зіткнулися мікроавтобус і джип Дісталося і мікроавтобусу. У нього від удару зім'ята вся передня частина.

У цій ДТП дивом ніхто не постраждав. Медики, що приїхали на виклик, виявили в учасників аварії лише легкі удари і садна.

Нагадаємо, в Хмельницькій області зіткнулися два легкових автомобіля. В результаті ДТП загинула сім'я, чоловік і дружина, які їхали в одній з автомашин. Водій іншого автомобіля, який виявився заступником військового прокурора Західного регіону, з політравмою потрапив в реанімацію.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

РБ Лейпциг первый в Бундеслиге после победы над Хайденхаймом

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!