ПолiтДумка

У листопаді в Україну повернеться спека: прогноз погоди на кінець осені від Укргідрометцентру

17 октября
14:02 2020

Синоптик Укргідрометцентру Владислав Білик дав прогноз погоди на другу половину осені 2020. Як буде вести себе природа в що залишилися тижні жовтня, і чого чекати в листопаді?

У неділю, 18 жовтня, в українських Карпатах метеоролог прогнозує сніг і заморозки. По всій території країни здорово похолодає, стовпчики термометрів стрімко опустяться вниз на кілька позначок.

Холодний період буде досить тривалим, так що доведеться одягатися в теплі куртки і пальта. У деяких регіонах можливі заморозки, переважно в Рівненській, Волинській областях, хоча, нижче нуля часом температура буде опускатися і в центральному регіоні. Подекуди пройдуть дощі з мокрим снігом.У листопаді в Україну повернеться спека: прогноз погоди на кінець осені від Укргідрометцентру З приходом листопада холод потроху почне відступати. За прогнозом народного синоптика Леоніда Деркача, в останній місяць осені в Україну повернеться справжня спека. «Бабине літо» триватиме більше тижня в останній декаді листопада. Т. е. Перед самим приходом зими літо «помахає їй на прощання своїм крилом» …

Далі погода буде зовсім аномальною. Теплий грудень ближче до новорічних свят стане ще більш теплим і по-весняному сонячним. Чи бодай в деяких регіонах України морози і сніг після Нового року — синоптики поки що не прогнозують.

Дізнайтеся також прогноз погоди від Укргідрометцентру на найближчий уїк-енд. Що обіцяють метеорологи українцям на вихідні?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Від Рамштайну Україна очікує позитивних сигналів щодо членства в НАТО — Корнієнко

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!