ПолiтДумка

В Японії вже чотири компанії проводять клінічні випробування COVID-вакцин

23 марта
14:50 2021

В Японії ще дві компанії проводять клінічні випробування вакцин проти коронавірусу (COVID-19), вироблених у країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Представники Daiichi Sankyo повідомили, що в проведених компанією випробуваннях беруть участь 152 дорослих людини, які не страждають ніякими захворюваннями. У компанії стверджують, що дослідники перевірять безпеку вакцини і кількість необхідних доз, визначать, чи виникають у результаті вакцинації антитіла.

Вакцина Daiichi Sankyo — такого ж типу, що й вакцина компанії Pfizer, вакцинація якої вже йде в Японії. Препарат заснований на технології матричної РНК.

Читайте також: Без уколів: у ВООЗ анонсували вакцини від коронавірусу нового покоління

Компанія KM Biologics також розпочала клінічні випробування своєї вакцини за участю 210 здорових повнолітніх людей. Вакцина цієї компанії схожа на вакцину проти грипу — на основі використання інактивованого вірусу.

У Міністерстві охорони здоров’я заявили, що раніше вже дві компанії — Shionogi і AnGes — почали клінічні випробування вироблених усередині країни вакцин.

Читайте також: Клінічні дослідження показали ефективність вакцини Johnson & Johnson на 66,1%

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 23 березня зафіксували 124 300 060 випадків зараження на коронавірус, зокрема 2 735 343 летальних випадки, одужало 100 271 694 людини.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

ЗМІ з’ясували причину конфіденційного візиту Ілона Маска до Китаю

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!