ПолiтДумка

Довибори у Раду: ЦВК змінила голову округу на Прикарпатті

31 марта
14:03 2021

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила секретар ЦВК Олена Гатаулліна, до комісії надійшло подання партії «Голос» щодо заміни її представників в ОВК №87.

Відтак на підставі поданих документів ЦВК достроково припинила повноваження члена ОВК Олексія Остроухова від «Голосу» та включила до її складу й призначила головою Андрія Лозинського.

Крім того, ЦВК припинила повноваження члена ОВК Євгенія Павлусенка та включила до складу виборчкому Віктора Децика.

Читайте також: Довибори в Раду: на Прикарпатті другу добу «заморожений» підрахунок — ЧЕСНО

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.

Згідно з опублікованим на сайті ЦВК даними в 50-му окрузі перемогу здобув кандидат від партії «Порядок» Андрій Аксьонов, який набрав 65,46%.

Читайте також: Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Прикарпатті

Водночас в окрузі №87 результати голосування досі не встановлені. Станом на 13-ту годину середи, за даними ЦВК, у 87-му окрузі пораховано 67,52% протоколів ДВК. Лідерство в окрузі тримає кандидат від партії «Слуга народу» Василь Вірастюк з 31,30%, за якого проголосували 10496 виборців. На другому місці — кандидат від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський з 28,88%, на третьому — висуванець партії «За майбутнє» Олександр Шевченко з 28,73%.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

МЗС — про статус Криму: Це не предмет для обговорення чи компромісів

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!