ПолiтДумка

Джонсон стурбований поширенням «індійського» штаму в Британії

12 июня
23:21 2021

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловив занепокоєння з приводу поширення в країні так званого «індійського» штаму коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це Джонсон заявив в інтерв’ю Sky News.

Глава уряду визнав, що зараз у нього менше оптимізму з приводу послаблення карантинних обмежень, які були заплановані у Британії з 21 червня.

За його словами, вже цілком зрозуміло, що штам COVID-19, вперше виявлений в Індії, є заразнішим за інші мутації коронавірусу.

У звязку з цим Джонсон сказав, що готовий бути «обережним», коли йдеться про четвертий — останній — етап скасування карантинних заходів, запроваджених у зв’язку з епідемією COVID-19.

Читайте також: У Британії «індійський» штам спричиняє 90% нових випадків COVID-19

«Зараз ми не знаємо, наскільки точно це призведе до зростання смертності, але, очевидно, це питання серйозного занепокоєння», — підсумував Джонсон.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров’я Великої Британії Метт Генкок заявив, що поширення «індійського» штаму коронавірусу ускладнює рішення про скасування карантинних обмежень.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Глава МЗС Литви: Стаття 5 НАТО — найпрактичніша гарантія безпеки для України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!