ПолiтДумка

Шмигаль — про співпрацю з ООН: Реалізуються проєкти вартістю понад $125 мільйонів

30 июня
03:14 2021

За участю Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулося засідання Керівного комітету високого рівня із впровадження Рамкової програми партнерства між урядом України та ООН на 2018-2022 роки.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

«Цінуємо діяльність ООН в межах наданої Україні міжнародної технічної допомоги. На сьогодні в Україні успішно реалізуються 10 проєктів загальною кошторисною вартістю понад 125 млн дол. США. Послідовна політична підтримка ООН та надання технічної, експертної та фінансової допомоги відіграють важливу роль у реалізації реформ та забезпеченні стабільності в Україні», — зазначив Шмигаль.

Учасники засідання обговорили основні результати виконання Рамкової програми та заплановані заходи для забезпечення досягнення спільних цілей партнерства. Прем’єр-міністр відзначив важливість співпраці з організаціями системи ООН у здійсненні таких ключових реформ як боротьба з корупцією, судова реформа, децентралізація, реформи у сфері охорони здоров’я, соціального захисту та освіти.

Читайте також: Україна планує домовитися з ЄС про п’ять «безвізів» — Шмигаль

Як зазначається, глава уряду подякував ООН за допомогу, яка надається Україні у впровадженні реформ, а також допомогу та підтримку в напрямку боротьби з COVID-19.

У засіданні взяли участь координатор системи ООН в Україні Оснат Лубрані, представники організацій системи ООН та Кабміну.

Фото: kmu.gov.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Послуга зв’язку Starlink і T-Mobile із супутниковим зв’язком доступна у Флориді

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!