ПолiтДумка

Ввезення пестицидів і спрощення підключення до газових мереж: що розглядатиме Рада у середу

30 июня
08:44 2021

Народні депутати на пленарному засіданні Верховної Ради у середу, 30 червня, першим питанням розглянуть у другому читанні законопроєкт щодо ввезення пестицидів на митну територію України.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані порядку денного, оприлюдненого на сайті парламенту.

Згідно з порядком денним, першим питанням йде розгляд проєкту закону №2289 «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України».

Парламентарії також планують розглянути у другому читанні проєкти законів №4578-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи» та №4364 «Про платіжні послуги».

Читайте також: Вітренко пояснив, як можна укласти договір на поставку газу з Нафтогазом

Крім цього, до розгляду у першому читанні заплановано законопроєкти №5305 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань», №5002 «Про внесення змін до Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», №4554 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС».

Нардепи також мають намір розглянути в першому читанні законопроєкт №5141 та альтернативний №5141-1 «Про внесення змін до Закону України про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів».


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

OpenAI використовуватиме FT-журналістику для навчання систем штучного інтелекту

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!