ПолiтДумка

Негода в Європі: під водою опинилися історичні центри двох міст Австрії

19 июля
01:57 2021

Сильні опади на більшій частині Австрії призвели до затоплень, особливо від негоди постраждали землі Тіроль та Зальцбург.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ORF.

У федеральній землі Тіроль на південному заході Австрії сильні дощі призвели до селевих потоків. У деяких населених пунктах затоплено підвали та підземні гаражі.

Особливо постраждало так зване «внутрішнє місто» Куфштайна — вулиці в цьому районі повністю опинилися під водою. Рятувальні служби закликають місцевих мешканців не виходити з дому.

Історичний центр підтопило й у місті Галляйн у федеральній землі Зальцбург, що на заході країни. Постраждали житлові будинки, торговельні приміщення, а також приватні автомобілі. Влада Зальцбурга закликала людей залишатися у домівках та уникати підвалів і підземних гаражів.

Читайте також: У Нідерландах через повінь прорвало дамбу, з лікарні евакуюють людей

Як відомо, в останні дні низка країн Європи, особливо Німеччина та Бельгія, постраждали від повеней, спричинених сильними дощами. Жертвами стихії стали вже близько 200 людей.

Фото: APA/Zeitungsfoto.at/Daniel Liebl


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Які 11 функцій на вашому Android-смартфоні слід відключити для кращої роботи батареї

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!