ПолiтДумка

Україна відправляє до Греції пожежний загін

06 августа
17:45 2021

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні схвалив рішення про направлення зведеного загону українських вогнеборців до Греції для допомоги в боротьбі з лісовими пожежами.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

“Зведений загін українських вогнеборців вирушить до Греції для допомоги в боротьбі з лісовими пожежами. На виконання завдання Президента Володимира Зеленського уряд на позачерговому засіданні схвалив проєкт протокольного рішення про направлення до Греції сотні досвідчених рятувальників з усієї країни», — написав Шмигаль.

Читайте також: Україна готова допомогти Албанії у боротьбі з лісовими пожежами — МЗС

Він запевнив, що Україна завжди готова допомогти й підтримати партнерів, і побажав Греції якнайшвидше приборкати руйнівну стихію.

Читайте також: Під час масштабної пожежі біля Афін українці не постраждали — Кулеба

Як повідомлялося, у Греції через спеку вирують лісові пожежі. Зокрема, на півночі від Афін пожежа вийшла з-під контролю, евакуювали тисячі жителів.

Читайте також: У Греції від лісових пожеж рятують Стародавню Олімпію

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну відправити 100 пожежників на допомогу у боротьбі з лісовими пожежами у цій країні.

 Фото: Eurokinissi


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Мецола сказала, коли Європарламент голосуватиме за кредит у €35 мільярдів для України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!