ПолiтДумка

ЗСУ подякували іноземним військовим за участь в урочистостях до Дня Незалежності

24 августа
23:13 2021

Збройні сили України подякували іноземним колегам за участь в урочистостях до Дня Незалежності в Києві, Одесі та Львові.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбуці.

«Збройні сили України щиро вдячні нашим союзникам та союзницям, друзям та подругам, партнерам та партнеркам, побратимам й посестрам зі Збройних сил: Болгарії, Великої Британії, Грузії (Сакартвело), Данії, Естонії, Канади, Італії, Литви, Латвії, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Словаччини, Чехії, Фінляндії, США, Швеції за привітання до 30-ої річниці Дня Відновлення Незалежності України та участь в урочистостях в Києві, Одесі та Львові», — йдеться у повідомленні.

Військові також висловили вдячність за незмінну та цілковиту підтримку нашої держави, її суверенітету, незалежності й територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів — у протидії збройній агресії РФ.

Читайте також: Броньовані «Козаки», «Нептун» і Javelin — військовий парад на Хрещатику

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня українці святкують День Незалежності. Він відзначається на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус Української держави.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Причиною агресії РФ є жага Путіна до влади, а не прагнення України до свободи — фон дер Ляєн

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!