ПолiтДумка

Монастирський каже, що кадрові зміни в МВС – не останні

06 сентября
16:07 2021

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що голова Національної поліції Ігор Клименко залишається в команді МВС.

Як передає Укрінформ, про це Монастирський сказав в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».  

«Безумовно, зміна міністра означає, зокрема, зміну команди. Але наш підхід насамперед полягає в тому, щоб зберегти і підвищити ефективність роботи структури. Тому якщо ми говоримо про Ігоря Клименка, то він — член моєї команди. По суті, він увійшов до неї і на цьому етапі в ній залишатиметься», — заявив глава МВС.

Говорячи про призначення Антона Геращенка своїм радником, Монастирський пояснив, що ухвалив таке рішення з огляду на розуміння останнім системи, за його досвід.

«Антон Геращенко — особистість, безумовно, відома. Ні для кого не секрет, що ми давно з ним знайомі… Я призначив Геращенка радником за його розуміння системи, досвід та якості, які потрібні МВС», — сказав Монастирський.

Також міністр зазначив, що погодив призначення нового начальника Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції — Євгена Пікалова.

Читайте також: Монастирський заявив, що не є прихильником радикального поділу МВС

За його словами, Пікалов, — це «професійний і чесний чоловік, із досвідом роботи в СБУ, Генпрокуратурі та МЗС», і його завдання – забезпечити превенцію корупції в поліції, безжально притягати до відповідальності всіх, хто порушує закон.

«Це буде непросто, оскільки раніше внутрішня безпека працювала лише щодо молодшої і максимум середньої ланки правоохоронців. Мене ж такий підхід абсолютно не влаштовує: недоторканних ні в Нацполіції, ні загалом у МВС не буде», — запевняє Монастирський.

За його словами, такі призначення — це не останні кадрові зміни, «будуть й інші, засновані на вивченні особистих справ і результатів роботи на посадах, які обіймаються».

Як повідомлялося, 5 серпня Кабмін оприлюднив розпорядження про звільнення Антона Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ.

30 серпня стало відомо, що Геращенко став радником міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Фото: МВС


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Россия наращивает оборонные сооружения возле Керченского моста — СМИ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!