ПолiтДумка

Центр стратегічних комунікацій запустив власний сайт

21 сентября
13:53 2021

Офіційний сайт Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки запрацював у вівторок, 21 вересня, у бета-версії.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Центру.

Як зазначається, на своєму сайті Центр оперативно публікуватиме аналітику про зовнішні інформаційні загрози Україні, огляди дезінформації та спростування наративів з тем, які найбільше атакує Російська Федерація.

На сайті також публікуватимуться напрацювання партнерської мережі Центру — профільних громадських організацій та експертної міжнародної спільноти, які розвінчують кремлівські фейки та борються з російською пропагандою.

«Це — базова версія, що надає доступ до продуктів Центру і можливість слідкувати за нашою роботою. Надалі ми будемо розвивати сайт у повноцінну сучасну платформу — з корисними ресурсами для держави й суспільства, базами даних та консолідованою українською експертизою з протидії дезінформації», — повідомив керівник Центру Ігор Соловей.

Читайте також: Головним викликом пандемії є розділеність суспільства — Центр стратегічних комунікацій

Як повідомлялося, Рада нацбезпеки і оборони 11 березня ухвалила рішення утворити Центр протидії дезінформації. Центр створено при Міністерстві культури та інформаційної політики України як один із механізмів протидії дезінформації спільними зусиллями держави і громадянського суспільства. Робота Центру сфокусована на комунікаційній протидії зовнішнім загрозам, зокрема інформаційним атакам з боку Російської Федерації.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Компанія Nvidia обігнала Apple за ринковою вартістю на фоні буму штучного інтелекту

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!