ПолiтДумка

Голова Нацполіції назвав основні версії замаху на Шефіра

22 сентября
15:00 2021

Поліція розглядає як основні версії обстрілу автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра замах з метою тиску на керівництво держави і дестабілізацію політичної ситуації.

Про це голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив під час пресконференції, передає Укрінформ.

“Версії, які розглядає Національна поліція, це замах з метою тиску на керівництво держави і дестабілізація політичної ситуації. У тому числі розглядається версія за участю спецслужб іноземних держав”, — сказав він.

Клименко додав, що до розшукових дій підключені найкращі працівники відомства, яким також допомагають співробітники СБУ.

Як повідомлялося, у Київській області стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, водій зазнав поранень.

За інформацією МВС, в автомобіль влучило понад 10 куль. Постріли буди здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра було відкрито кримінальне провадження — з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 ККУ).

Поліція ввела у Київській області операцію “Перехоплення”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський у Парижі: Ми не розглядаємо припинення вогню в обмін на західні гарантії

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!