ПолiтДумка

Законопроєкт про перехідний період: у ТКГ сказали, коли буде висновок Венеційської комісії

01 октября
06:19 2021

Експерти Венеційскої комісії відвідали Київ для вивчення положень законопроєкту про «Про основи державної політики перехідного періоду».

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань правової політики і представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Андрій Костін в інтерв’ю «Інтерфакс- Україна», передає Укрінформ.

«Експерти Венеційської комісії минулого тижня перебували з візитом в Україні. 15-16 жовтня — на наступному засіданні Венеційської комісії — буде підготовлено експертний висновок щодо цього законопроєкту (про перехідний період — ред.)», — сказав Костін.

Читайте також: Закон про олігархів повторно направлять до Венеційської комісії – Разумков

За його словами, розгляд законопроєкту в першому читанні, найімовірніше, відбудеться вже після отримання висновків Венеційської комісії.

Він також зазначив, що цей законопроєкт жодним чином не суперечить Закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Читайте також: У ТКГ роз’яснили, чому законопроєкт про перехідний період не суперечить Мінським угодам

Як повідомлялося, 4 серпня 2021 року Кабінет Міністрів схвалив законопроєкт «Про основи державної політики перехідного періоду». Його розроблено на виконання указу Президента від 2 червня 2021 року, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки та оборони.

Законопроєкт скеровано до Венеційської комісії для отримання експертного висновку.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Розробники GTA об’єдналися з розробниками Hitman заради нової гри

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!