ПолiтДумка

У Мережі висміяли жахливу графіку популярного футбольного симулятора: обличчя гравців стали мемами

01 октября
21:25 2021

30 вересня відбувся реліз eFootball 2022 — нової версії відомого футбольного симулятора, який раніше називався Pro Evolution Soccer (PES). Однак шанувальники відеоігор не зацінили гру, жорстко розкритикувавши її в соцмережах.

Насамперед, уболівальники виявилися шокованими графікою симулятора. Обличчя більшості гравців мають по-справжньому жахливий вигляд. Наприклад, зірки світового футболу Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі мають перекошені фізіономії, що викликало масу їдких жартів у Мережі.

25446554.png (259 KB)

Уболівальники в симуляторі взагалі скидаються на зомбі.

35756566.png (397 KB)

Анімація в новій грі теж створена з масою помилок. Один з користувачів виклав скрішот, де головний тренер буквально потонув у газоні після голу своєї команди.

46788_0.png (321 KB)

На іншому відео показано, як футболіст мчить з м’ячем до воріт суперника з неприродно вигнутими назад руками. Як то кажуть, без коментарів.

Цього року гра від компанії Konami не лише змінила назву з PES на eFootball, а і стала безкоштовною. Однак це чи не єдине, що в такій ситуації може дещо потішити любителів футболу.

Фанати продовжують активно обговорювати та глузувати з творіння розробників симулятора та наповнювати Інтернет кумедними мемами.

58798898.png (307 KB)

687grg.png (295 KB)

Источник: prportal.com.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

як видалити кеш у месенджері Telegram

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!