ПолiтДумка

В Україні пройде Місяць кібербезпеки

01 октября
22:33 2021

В Україні із 1 по 31 жовтня проводитиметься Місяць кібербезпеки, що має на меті поліпшити знання громадян про кібергігієну та сформувати культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі.

Про це повідомляє Департамент кіберполіціїї Нацполіції у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, у вищих навчальних закладах відбудеться День кібербезпеки. Крім того, заплановані круглі столи, регіональні курси та семінари для бізнесу, а також «PKI Форум 2021», загальнонаціональний конкурс з кібербезпеки для студентів учнівської молоді «КіберНіндзя», всеукраїнське змагання з кіберспорту «Кібергерой», презентація та вебінар з кіберпсихології.

Представники Департаменту кіберполіції візьмуть участь у IV міжнародному форумі «Кібербезпека. Захистимо бізнес — захистимо державу», круглому столі «Інноваційні системи охорони периметра об’єктів критичної інфраструктури України: пріоритетні підходи та рішення» та у заході для батьків «Загрози дітям в інтернеті — як їм протидіяти».

Місяць кібербезпеки проводитиметься в межах європейського Місяця безпеки.

Источник: ukrinform.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У Тернополі відбулося засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!