ПолiтДумка

Зеленський назвав головну помилку Разумкова

02 октября
20:52 2021

Основне протиріччя щодо Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова полягає в тому, що він не поділяє програмні засади партії «Слуга народу», які підтримали 73% громадян України на президентських виборах у 2019 році.

Як передає Укрінформ, про це у межах виїзного засідання парламентської фракції «Слуга народу» в Трускавці заявив Президент Володимир Зеленський у коментарі журналістам, яке транслював телеканал «Дом».

«Питання про Дмитра Олександровича (Разумкова — ред.) — це для мене не питання. Я вважаю, що це питання внутрішньофракційне. Вважаю, що велика помилка з боку Діми або консультантів, які з ним зараз працюють, що він виносить ці питання в сферу медіа. Хоча секретів ніяких немає», — сказав Зеленський.

Читайте також: Прессекретар Президента: Збір підписів за відставку Разумкова – ініціатива Арахамії

Президент зауважив, що в оцінці будь-якої посадової особи, яка представляє «Слугу народу», він спирається на програмні положення партії.

Читайте також: «Слуги народу» зібрали необхідну кількість підписів за відкликання Разумкова – джерело

«Програма партії — це для мене як меню… Якщо ми боремося з олігархами — підпишіть закон… Якщо не підписуєте? Шукайте іншу команду», — пояснив Зеленський.

При цьому він відзначив, що проблема — не в особистості Дмитра Разумкова.

«Якщо ти не підтримуєш боротьбу з олігархами, не підтримуєш санкційну політику, наприклад, щодо пана Медведчука та інших… то я вважаю, що у цих людей просто інші політичні погляди. І це нормально. Ми живемо в демократичній державі. Але якщо вони (погляди — ред.) інші, аніж у понад 200 людей (фракції «Слуга народу» — ред.) та 73% (громадян України — ред.), які віддали голоси саме за програму партії «Слуга народу»… Якщо твої погляди інші — значить, ти живеш своїм особистим життям», — наголосив Президент.

Читайте також: Разумков запрошує «слуг» обговорити свою «незадовільну роботу»

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати від парламентської фракції «Слуга народу» на виїзному засіданні політсили в Трускавці розпочали збір підписів під підписними листами за відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

30 вересня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

У грі Counter Strike 2 з’явилися брелоки для зброї і новий кейс

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!