ПолiтДумка

«Слуги» офіційно не обговорюють призначення Верещук на посаду міністра оборони

13 октября
20:23 2021

Народні депутати фракції «Слуга народу» офіційно не обговорюють питання призначення Ірини Верещук на посаду міністра оборони України у разі звільнення Андрія Тарана.

Про це Верещук повідомила в коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Питання заміни міністра оборони залишається відкритим. Це ще точно невідомо, чи відбудеться взагалі така зміна. Щодо обговорень у межах фракції, то формального обговорення мого призначення на посаду міністра оборони на фракції не було і бути не могло, бо немає рішення Президента», — сказала парламентарій.

Водночас вона зауважила, що неформальні обговорення її можливого призначення на посаду міністра оборони з членами фракції «Слуга народу» та представниками Оборонного комітету ВР були.

Окрім цього, Верещук наголосила, що готова очолити Міністерство оборони, якщо отримає відповідну пропозицію.

Читайте також: Стефанчук анонсував «гарячі» дискусії щодо відкликання Третьякової з посади глави комітету ВР

Раніше голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомляв, що народні депутати від «СН» визначатимуться з кадровими змінами в Кабінеті Міністрів на засіданні політсили 18 жовтня. Він не конкретизував, відставки яких міністрів розглядатимуть народні депутати, але впродовж останніх місяців у ЗМІ поширюється інформація, зокрема, про імовірну відставку міністра оборони Андрія Тарана.

Згідно з Конституцією України, міністр оборони та міністр закордонних справ призначаються Верховною Радою за поданням Президента України.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стівен Кінг знову потролив Ілона Маска через зміну назви соцмережі Twitter

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!