ПолiтДумка

Новий посол України в Австрії офіційно приступив до роботи

14 октября
05:48 2021

Посол України в Республіці Австрія Василь Химинець у середу вручив копії вірчих грамот генеральному секретарю МЗС Австрії Петеру Лаунскі-Тіффенталю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці у Facebook посольства України в Австрії.

«13 жовтня Посол України в Республіці Австрія Василь Химинець вручив копії вірчих грамот Генеральному секретарю Федерального міністерства з європейських та міжнародних справ Австрії Петеру Лаунскі-Тіффенталю», — йдеться у повідомленні.

Під час розмови посол подякував за незмінну підтримку Австрією суверенітету та територіальної цілісності України.

Посол України і генеральний секретар федерального міністерства з європейських та міжнародних справ Австрії також «погодили плани взаємодії на найближчу перспективу з поглиблення політичного діалогу та активізації торговельно-економічної співпраці з огляду на зростаючий інтерес австрійських інвесторів до України».

Читайте також: Посольство України оприлюднило список пам’ятників українським військовим у Чехії

Як повідомляв Укрінформ, президент України Володимир Зеленський підписав указ 30 липня про призначення Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Австрія Василя Химинця.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Лига Европы: Фенербахче без изгнанного Моуринью играет вничью с Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!