ПолiтДумка

У Британії врятують від зносу 5 тисяч червоних телефонних будок

10 ноября
05:30 2021

Британський регулятор у сфері телекомунікацій Ofcom оголосив, що заборонить компанії British Telecom демонтувати близько 5000 вуличних телефонних будок.

Про це повідомляє Mailplus, повідомляє Укрінформ.

Для їх збереження необхідно, щоб виконувалася одна з чотирьох умов регулятора.

Будка має бути там, де часто трапляються ДТП, нечасті випадки чи скоюються самогубства.

Будку заборонять зносити, якщо за останні 12 місяців із неї дзвонили не менше 52 разів, тобто вона потрібна у конкретній місцевості.

Вона збережеться, якщо там, де вона встановлена, деякі виняткові умови диктують необхідність дзвонити з автомата. Зрештою, її збережуть, якщо в цій місцевості поганий сигнал усіх чотирьох основних мобільних операторів.

Читайте також: У Львові вперше за 400 років реставрують скульптуру на каплиці Боїмів

В Ofcom зазначили, що якби ці умови не були сформульовані офіційно, багато дійсно потрібних будок було б невдовзі знесено.

Раніше у BT було 92 тисячі телефонних будок по всій країні, зараз їх близько 21 000. Компанія поступово їх позбавляється, оскільки свій мобільний телефон є у 96% дорослих британців.

З травня 2019 року до травня 2020 року в Британії з автоматів було зроблено близько 150 000 дзвінків до екстрених служб та ще 25 000 на гарячу лінію допомоги дітям.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Манчестер Юнайтед создает моменты, но не может обыграть Кристал Пэлас

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!