ПолiтДумка

Шмигаль у понеділок зустрінеться у Відні з канцлером Австрії

19 ноября
09:30 2021

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у понеділок під час робочого візиту до Відня проведе зустріч з федеральним канцлером Австрії Александером Шалленбергом.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили у федеральній канцелярії Австрії.

«У понеділок, 22 листопада, федеральний канцлер Александер Шалленберг прийме з робочим візитом у Відні Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля», — поінформували в канцелярії австрійського глави уряду.

Зустріч українського прем’єра та австрійського канцлера відбудеться о 13.00 (за місцевим часом). Після робочих перемовин відбудеться спільна пресконференція.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада у Києві відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками австрійського бізнесу.

Під час зустрічі було порушено низку питань щодо покращення бізнес-клімату. Зокрема, очільник уряду наголосив, що Україна докладає максимум зусиль для реалізації судової реформи. Він також підкреслив, що задля підтримки бізнесу в Україні уряд утворив Експортно-кредитне агентство.

Крім того, Прем’єр-міністр підкреслив, що критично важливою темою на сьогодні є розвиток енергоефективності, особливо на фоні енергетичної кризи у світі, та закликав австрійський бізнес долучатися до проєктів з енергоефективності в Україні.

Попри пандемію товарообіг між Україною та Австрією у першому півріччі 2021 року зріс на 67,5% і вже склав 966,9 млн дол.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Україна відкрила посольство в Омані

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!