ПолiтДумка

Данілов у Гуті зустрівся з главою МЗС Польщі — скоординували позиції у протидії агресії РФ

22 декабря
13:53 2021

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та міністр закордонних справ Республіки Польща Збігнєв Рау скоординували позиції щодо протидії агресивним діям Росії.

Як передає Укрінформ, про це Данілов повідомив у Фейсбуці. 

На полях конференції керівників закордонних дипломатичних установ України «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави», що відбувається за ініціативи Президента України Володимира Зеленського в Івано-Франківську, «мав чудову нагоду зустрітися з другом України, міністром закордонних справ Республіки Польща Збігнєвом Рау», зауважив Данілов.

Як повідомив секретар РНБО, «мали плідну дискусію щодо подальшої безпекової співпраці між нашими державами на двосторонньому та багатосторонньому рівнях, зокрема, в рамках Люблінського трикутника».

Також, повідомив Данілов, сторони «скоординували позиції щодо протидії агресивним діям РФ стосовно нашої держави, загрозі запуску газогону «Північний потік-2″, а також щодо урегулювання так званої міграційної кризи на польсько-білоруському кордоні».

Як повідомляв Укрінформ, 20 грудня в Гуті на Прикарпатті Президенти України, Литви та Польщі Володимир Зеленський, Гітанас Наусєда та Анджей Дуда за результатами саміту Люблінського трикутника підписали спільну декларацію, яка фіксує підтримку членства України в Європейському Союзі і НАТО. 

Фото: РНБО


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

ПСЖ где-то приобрел, а где-то потерял, сыграв вничью с ПСВ: смотреть видеообзор матча ЛЧ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!