ПолiтДумка

Гармаш вважає успіхом дипломатії США залучення Росії до переговорів з НАТО

12 января
14:15 2022

Успіх американської дипломатії у переговорах з Росією з питань безпеки полягає в тому, що США розширили рамки процесу та змогли залучити президента РФ до діалогу з НАТО та ОБСЄ.

Таку думку висловив представник окремих районів Донецької області у складі української делегації у Тристоронній контактній групі журналіст Сергій Гармаш в ефірі телеканалу «Україна 24» 12 січня, передає Укрінформ.

«Позитивний результат у тому, що ці переговори є єдністю США і Європи і в даному випадку НАТО. Тобто Росія у разі прямої агресії зіткнеться з реакцією не лише США, а й практично всього цивілізованого світу. І Путін, звісно, ​​має зараз це враховувати. Це є успіхом дипломатії США, оскільки Путін хотів розмовляти лише з ними, а США втягнули його у діалог ще й з НАТО та ОБСЄ», — сказав Гармаш.

Він спрогнозував, що ОБСЄ продемонструє таку саму позицію щодо Росії, як США та НАТО.

«Це може зіграти на розуміння Путіним реальної ситуації у світі», — зазначив журналіст.

Він також припустив, що дипломатичні процеси, що зараз відбуваються, купірують питання прямої агресії Кремля, але водночас посилюють можливість деструктивних дій Росії всередині України, оскільки, не домігшись поступок від Заходу, Путін мститиме за це Україні.

Як повідомлялося, у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу в Брюсселі відбувається засідання Ради Росія-НАТО. Це друге заплановане обговорення цього тижня, спрямоване на ослаблення напруженості на кордоні з Україною.

10 січня відбувся перший раунд американсько-російських переговорів у Женеві.

Крім того, 13 січня має відбутися зустріч у форматі засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Жінка перерахувала шахраям 510 000 гривень за “посилку”

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!