ПолiтДумка

СБУ викрила чоловіка, який блокував спеціальні частоти військової частини

14 января
12:36 2022

Служба безпеки України у Полтаві припинила діяльність місцевого мешканця, який перешкоджав роботі однієї з ключових військових частин регіону. Ця частина забезпечує спеціальними засобами звязку інші військові частини ЗСУ.

Про це повідомили в Управління СБУ у Полтавській області 14 січня.

За даними слідства, зловмисником виявився колишній військовий. Він протягом року налаштовував своє обладнання на діапазон спеціальних частот військових та «глушив» передачу електронної інформації частини, перешкоджаючи діяльності Збройних Сил в особливий період.

Наразі перевіряють інформацію щодо зв’язків чоловіка зі спецслужбами РФ.

Після обшуків за адресами розташування обладнання і будинку правопорушника, у нього вилучили:

  • комп’ютерну техніку з доказами;
  • 5 радіоелектронних засобів та інше мережеве обладнання, за допомогою якого він втручався у спеціальний діапазон частот військових.

Відкрили кримінальне провадження через перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань. Тривають слідчі дії для встановлення усіх обставин протиправної діяльності та притягнення до відповідальності осіб, причетних до вчинення злочинів проти державної безпеки.

Заходи з викриття та документування протиправної діяльності проводилися кіберфахівцями та слідчими СБУ в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері центрального регіону.

Источник: zmist.pl.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Нова технологія BMRT виявляє вибухівку і вогнепальну зброю крізь стіни

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!