ПолiтДумка

Залужний подякував Чехії за надану матеріально-технічну допомогу ЗСУ

02 февраля
09:13 2022

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний подякував Чехії за надану матеріально-технічну допомогу ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомляє у Фейсбуці.

“Дякую Народу та уряду Чеської Республіки за послідовну підтримку нашої держави та надану матеріально-технічну допомогу Збройним силам України, зокрема за артилерійські боєприпаси для посилення наших оборонних спроможностей”, — ідеться у дописі.

Читайте також: Чехія підтримує Україну та відкидає будь-яку агресію РФ — прем’єр Фіала

За його словами, відповідну угоду дарування він сьогодні підписав разом із заступником міністра оборони Чеської Республіки Даніелом Блазковцем. Також було підписано угоду про реабілітацію українських поранених воїнів на території Чехії.

“Під час візиту були детально опрацьовані напрями розширення двостороннього військово-технічного співробітництва”, — додав він.

“Працюючи над майбутнім, ми маємо пам’ятати минуле. Хвилюючим моментом мого перебування в Празі стало вшанування загиблих чеських воїнів біля меморіалу на пагорбі Витків”, — зазначив Залужний.

Читайте також: Чехія надасть Україні чотири тисячі 152-мм снарядів

Як повідомляв Укрінформ, у січні міністр оборони Чехії Яна Чернохова підтвердила готовність уряду допомогти Україні військовим обладнанням на тлі зосередження російських військ біля українського кордону.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Юристів закликали до відповідального використання ШІ

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!