ПолiтДумка

Арахамія хоче «закрити кордони» для чиновників під час надзвичайного чи воєнного стану

14 февраля
21:44 2022

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія планує зареєструвати у Верховній Раді законопроєкт, який передбачатиме заборону для чиновників виїжджати за кордон у разі запровадження в Україні надзвичайного або воєнного станів.

Про це він повідомив під час брифінгу за результатами засідання фракції в Офісі Президента, передає кореспондент Укрінформу.

«Президент сьогодні висловився, що покидати Україну — це на вигляд, як зрада, хоча юридично це можна… Чи сьогодні ввечері, чи завтра я буду реєструвати законопроєкт, де буде стаття, що в разі настання надзвичайного стану чи воєнного стану, чиновникам усіх категорій – і категорії «А», і регуляторам, і народним депутатам та іншим, заборонятиметься виїзд за кордон», – сказав керівник фракції.

Він також висловив думку, що в законодавстві треба передбачити положення про позбавлення мандатів парламентаріїв, які зараз «виїжджають, тому що просто бояться (посилення військової агресії – ред.)».

Читайте також: «Ніхто нікуди не летить»: Ткаченко закликав українців зберігати спокій та включати логіку

Як повідомляв Укрінформ, за даними секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, станом на вечір 14 лютого 23 народні депутати знаходяться за кордоном.

Фото: sluga-narodu.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Стефанчук у Латвії представив План перемоги України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!