ПолiтДумка

Через масові «замінування» у Львові евакуювали понад 67,5 тисяч осіб

17 февраля
13:35 2022

У Львові не вщухають повідомлення про масові замінування. Так, у середу, 16 лютого невідомі повідомили про замінування відділень банку OTP Bank та усіх шкіл міста. Про це повідомляє Depo.Львів із посиланням на департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Повідомлення про замінування банків надійшло о 10:20 на лінію «102» від керуючого банку OTP Bank у Рівному. Він повідомив, що на електрону пошту головного управління OTP Bank у Києві надійшло повідомлення про замінування всіх їхніх відділень по Україні. У Львівській області таких є п’ять: м. Львів – вул. І. Франка, 20, вул. Наукова, 96-А, просп. Чорновола, 41, 59 та у місті Стрий на вулиці Шевченка, 87.

На місцях ймовірного замінування працювали сили і засоби ЦЗ області. О 12:15 обстеження завершили, вибухових пристроїв не виявили. Під час обстеження з приміщень банків було евакуйовано 60 осіб.

Того ж дня, практично одночасно, о 10:32 на електронну адресу колцентру СБУ надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл у Львові. На місцях ймовірного замінування теж працювали сили й засоби ЦЗ області.

О 19:20 обстеження шкіл завершили, перевірили 121 навчальний заклад, з яких евакуювали 67 550 осіб. Вибухових пристроїв не виявлено.

Тепер правоохоронці шукають «мінерів».

Источник: lviv.depo.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Чому не вийде підключити роутер до звичайного павербанку і що потрібно для автономного інтернету

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!