ПолiтДумка

Президент ПАРЄ знову закликав путіна негайно припинити агресію проти України

08 марта
17:05 2022

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Тіні Кокс знов закликає президента рф володимира путіна негайно припинити агресію проти України. 

Про це йдеться у заяві Кокса, переданій Укрінформу.

Президент ПАРЄ назвав війну «в певному сенсі, буквально техногенною катастрофою», і знову закликав президента Росії та тих, хто веде війну, «негайно і беззастережно припинити свою насильницьку агресію проти народу та держави Україна».

З нагоди Міжнародного жіночого дня Президент ПАРЄ висловив свою солідарність і підтримку жінкам України.

«Ми бачимо, як ви, жінки України, захищаєте своїх дітей, організовуєте першу медичну допомогу пораненим, збираєте продукти для тих, хто дуже потребує, мужньо протестуєте проти агресора; ми бачимо, як ви дбаєте про своїх дітей, хворих, інвалідів та літніх людей, яким доводиться залишати свої домівки, щоб знайти притулок десь у вашій країні чи за її межами. Ми бачимо, що ви, жінки України, берете участь у впорядкуванні своєї країни на всіх рівнях, як би важко це не було», — зазначив Кокс.

Він також закликав жінок росії зіграти свою роль у завершенні війни: «Я знаю про небезпеку, з якою ви стикаєтесь, коли ви протестуєте. Але нам зараз потрібна ваша підтримка, жінки росії, щоб допомогти жінкам України і всім українцям разом з ними».

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Суд продовжив Тищенку цілодобовий домашній арешт до 16 листопада

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!