ПолiтДумка

Jerry Heil виступила в Амстердамі на підтримку України

13 марта
18:09 2022

Українська блогерка і співачка Jerry Heil днями виступила в Амстердамі. Вона заспівала з фанами пісню «Putin go home», яку випустить незабаром.

Українська співачка й авторка пісень Jerry Heil виїхала з України, щоб бути більш корисною за кордоном. Днями вона виступила з концертом у Нідерландах.

Jerry Heil виступила в Амстердамі

Артистка вийшла на сцену в Амстердамі з українським прапором, який також був висвітлений на екрані позаду співачки. Глядачі спостерігали за її виступом просто неба.

Jerry Heil опублікувала уривок її виступу, в якому вона виконує свою пісню «Putin go home» («Путін, йди додому») на тему війни в Україні. Зірка створила її зі слів шанувальників, а у приспів додала аналог відомої співанки «Путін – х**ло» – «Putin go home».


Додамо, за кордон також виїхала співачка Джамала, бо вирішила, що так буде значно кориснішою. Вона дає інтерв’ю іноземним телеканалам та виступає в різних країнах, щоб зібрати кошти для України.

Источник: showbiz.24tv.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Севилья продлила контракт с главным тренером

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!